Cine suntem noi? Colectivul care dă viață Editurii Literpress Publishing este format din oameni ce provin din domenii variate de activitate, dar care au în comun pasiunea pentru CARTE și pentru LECTURĂ.

Ce ne propunem? Ne dorim să punem pe picioare un proiect drag nouă și, mai mult decât atât, să îi insuflăm din valorile noastre: responsabilitate, seriozitate, profesionalism, dragoste pentru  frumos. Vrem să dăm frâu liber creativității, să ieșim din ,,canoane” atât cât se poate și să oferim scriitorilor cu experiență sau aflați la început de drum prilejul de a-și publica scrierile, de a-și îndeplini visurile și, desigur, de a face parte dintr-o comunitate bine închegată și dornică să-și depășească permanent limitele.

Ce ar mai fi de spus? Doar atât (pentru autori debutanți sau consacrați): dacă împărtășești valorile și pasiunea noastră, te așteptăm cu brațele deschise, cu o vorbă bună și cu un zâmbet sincer. Și cu disponibilitatea și dorința de a munci pe brânci alături de tine. Pentru CARTE. Pentru LECTURĂ.

Dragi cititori: citiți și descoperiți poveștile frumoase scrise de autorii LiterPress.

Citește. Scrie. Învață

Echipa Literpress Publishing.

                                                                                                          Literpress@gmail.com

%d blogeri au apreciat: