Primim manuscrise atât de la debutanți, cât și de la scriitori publicați.

 Trimiterea și evaluarea manuscrisului

Primul pas: supuneți manuscrisul atenției unei edituri. LiterPress acceptă spre evaluare manuscrise trimise în format Word, doc. Acestea trebuie să conțină diacritice, să fie însoțite de un sinopsis de maxim o pagină, să fie specificat genul literar al operei, număr de telefon pentru contact și CV-ul autorului.

Manuscrisele trimise vor fi citite și evaluate de către un editor/redactor LiterPress, urmând ca răspunsul să-i parvină autorului în scris (prin e-mail), în termen de 30/60 de zile lucrătoare, în funcție de volumul de muncă a editurii. Pentru evaluare sunt acceptate doar manuscrise complete.

Dacă manuscrisul este acceptat spre publicare (se încadrează în standardele editurii), autorul va fi contactat pentru a i se propune o discuție cu editorul (telefonic sau e-mail).

Dacă manuscrisul este refuzat, ne rezervăm dreptul de a nu motiva decizia refuzului și vom șterge din baza de date orice informație referitoare la autor și la manuscrisul trimis. Și în cazul unui refuz, autorul va primi un e-mail de înștiințare din partea editurii.

Manuscrisele trimise spre evaluare și întrebări pentru informații suplimentare sunt așteptate prin e-mail pe adresa: manuscriseliterpress@gmail.com

DIASPORA: Primim manuscrise din diaspora.

Mulțumim! Vă așteptăm!

Echipa LiterPress